Bliv kontaktet

Giv os din kontaktinfo, så tager vi fat i dig.

Kom og se boligcellen

Mandag d. 30. november samles boligcellen foran Tømrerlaugets telt på Rådhuspladsen – og vil stå der til fredag d. 4. december. I hele perioden vil der være masser at se på i teltet, medlemmer af Københavns Tømrerlaug vil fortælle om faget og tømrerlauget, tømrerlærlinge vil vise fagets kunnen – både nye og gamle dicipliner, tømrersvende fra Nationalmusset i Brede viser hvordan man bruger det gamle værktøj og som før nævnt kan man foran teltet se et bud på fremtidens studiebolig, i form af den beskrevne boligcelle – bygget i et helt nyt materiale.

Alle er velkomne til at besøge jubilæumsudstillingen i dagene mandag 30. november til fredag d. 4. december på Rådhuspladsen. Der er åbent fra kl. 10 til kl 19 – fredag lukkes der dog kl. 12.

​Yderligere information om projekt Bocelle – Københavns Tømrerlaug 500 år kan fås ved henvendelse til Martin Skou Heidemann på mobil 28 35 80 15.

Her ses de arkitektstuderende og tømrerlærlingene sammen ved en model af en af de samlinger, der indgår i bocellen. Lærlingeholdet består af Nicolaj Andersen, Georg Keil, Lars Bo Rasmussen, Johanna Høeg og Jesper Grønbæk med Ravn Hamberg som instruktør fra KTS. De arkitektstuderende er Marie Morsing Jacobsen, Oliver Holm Lehrmann, Oliver Juul og Nichlas Moos Heunicke.