Bliv kontaktet

Giv os din kontaktinfo, så tager vi fat i dig.

Om os

Københavns Tømrerlaug

Københavns Tømrerlaug har mere end 500 års tømrerhistorie. Det er et levende netværk med en masse stolte traditioner – for eksempel en årlig stiftelsesfest og ceremonier i forbindelse med optagelse af nye medlemmer i lauget.

I lauget optages tømrermestre samt firmaer eller selskaber, som driver tømrer- og/eller bygge- og anlægsvirksomheder. Medindehavere og ledende medarbejdere kan også optages som medlemmer.

Københavns Tømrerlaug formidler viden til laugets medlemmer om brancheproblematikker og andre emner med særlig relevans for medlemmerne og arbejder for den bedst mulige repræsentation i DI Dansk Byggeris besluttende og faglige organisationer.

Københavns Tømrerlaug indgår i DI Dansk Byggeri som en lokalforening, men har sit eget foreningsliv med faglige møder og sociale arrangementer. Der en stor samklang mellem det faglige og det sociale – selvom vi kigger på faglige byggerier og mødes om erhvervsspørgsmål, kan det sociale godt være med parallelt.

Som medlem af lauget får man en lang række muligheder – men først og fremmest et stort lokalt netværk, hvor de andre medlemmers erfaring og viden på en lang række faglige/økonomiske områder er gode at trække på. Læs mere under Fordele.
Københavns Tømrerlaug uddeler den årlige Tømrerpris, hvis formål det er at belønne personer, firmaer, organisationer eller bygherrer, som har udført eller har deltaget i et byggeri, hvor trækonstruktionen indgår som en markant bygningsdel, eller hvor tømrerfaget på anden vis har spillet en afgørende rolle. Læs mere om Tømrerprisen her.

Derudover administrerer Københavns Tømrerlaugs nogle støtteordninger og legater gennem Københavns Tømrerlaugs Understøttelsesfond (KTU) og Lærlinge, Uddannelse- og Legatfonden (LUL).

Unik sparring og netværk

Se videoen og hør, hvor uvurderlig sparringen og netværket i Københavns Tømrerlaug er.

 

Videoen åbner på YouTube i en ny fane.

Vil du høre mere…?

Læs om laugets historie her.