Bliv kontaktet

Giv os din kontaktinfo, så tager vi fat i dig.

Persondatapolitik 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller sender dine kontatkoplysniger via e-mail eller kontaktformular.

Oplysningerne bruges til at kontakte dig, når du har bedt om det.

Cookies

Vi anvender alene teknisk nødvendige cookies. En teknisk cookie sørger for, at vores hjemmeside fungerer. Fordi vi kun anvender teknisk nødvendige cookies, skal du ikke give samtykke til brugen af disse. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kbh-tomrerlaug.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver:

Websitet ejes og publiceres af:
Københavns Tømrerlaug
Søndermarksvej 13
2500 Valby
Telefon: 3165 8351
Email: info@kbh-tomrerlaug.dk